Palveleva tilitoimisto Lappeenrannassa

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on paremman palvelun tilitoimisto Lappeenrannassa. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut luotettavasti ja mutkattomasti. Olemme taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.


Kirjanpitoon tarvittavan materiaalin voi toimittaa joko perinteisesti paperisena, omista ohjelmista tulostamien, sähköisesti siirrettävien raporttien avulla tai ottamalla etäkäyttömahdollisuus käyttöön ohjelmistomme kanssa.


Toimistomme osaavalta ja avuliaalta henkilökunnalta voit aina kysyä neuvoja ja vinkkejä taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.


Kokemus näkyy toiminnassamme

Palveluihimme kuuluvat kaikki taloushallinnon palvelut. Yrityksesi voi ulkoistaa koko taloushallinnon asiantuntijoidemme hoidettavaksi. Olemme taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista palvelua yli 30 vuoden kokemuksella.


Suunnittelemme aina palvelut yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen tarpeita vastaavaksi. Taloushallinto-ohjelmistomme mahdollistaa täysin sähköisen kirjanpidon.

Kirjanpito ja tilinpäätös

Palvelemme kaikkia toimialoja, yhtiömuotoja, yhdistyksiä ja asunto-osakeyhtiöitä asiantuntevasti. Asiakkainamme on sekä pieniä yhden hengen yrityksiä, että suuria kymmenien työntekijöiden yrityksiä. Räätälöimme kirjanpidon raportoinnin juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. 


Käytössämme on Finagon, Tikon ja Procountorin ohjelmistot.

Palkanlaskenta

Palkanlaskijamme tuntevat eri alojen työehtosopimukset ja palkanlaskennan säännökset, hoidamme yrityksesi palkanlaskennan vastuullisesti ja asiantuntevasti.

Ota yhteyttä

Palvelemme myös venäjän kielellä. Ota yhteyttä tilitoimistoomme Lappeenrannassa ja kysy lisää tai pyydä tarjousta!

Verosuunnittelu ja konsultointi

Palveluihimme kuuluvat yritysten perustaminen ja yrittäjän tukeminen toiminnan aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hoidamme Kaupparekisteriin tehtävät erilaiset muutostyöt ja muut yritysten hallinnolliset palvelut (mm. pöytäkirjojen laadinta). Meillä on asiantuntemusta niin yritys- kuin henkilöverotuksestakin.